Matrend

cropped matrend magazin.png

Tóth Gabi évek óta kritikák kereszttüzében áll, de olyan erős ellenségeskedésnek még nem volt kitéve, mint az elmúlt hónapokban. A fő ok ennek az, hogy Krausz Gábor nyáron hirtelen bejelentette a válásukat 6 év után. Gyorsan terjedt a pletyka, hogy a szakítás oka az volt, hogy Gabi összejött a Fricska táncegyüttes egyik tagjával.

Tóth Gabi

Az énekesnő azóta úgy tűnik, szándékosan olajat önt a tűzre. Először megjelent a legújabb dala, “Átkozott nyár” címmel, amelyben azt sugallja, hogy ő volt az áldozat ebben a történetben. Majd a Sztárban Sztár leszek! színpadán élőben előadta a számot új kedvesével, Papp Máté Bencével, akivel forró csókot váltottak a produkció végén. Ezt további részletekkel színesítette, amikor, bár a szakításukról nem nyilatkoztak, Gabi hosszú Instagram-bejegyzésben kifejtette, mennyire boldogtalan volt Gábor mellett. Állítja, csak Hannaróza miatt maradtak együtt, és csak azért mutatták tökéletesnek a kapcsolatukat a külvilág felé, mert szerették volna hinni, hogy az az.

Gábor azóta sem reagál nyilvánosan, csak finom utalásokkal közösségi oldalain az énekesnő cselekedeteire. Gabi ellenére boldogságot talált az új fiatal szerelmében, és az új dala is sokak által meghallgatott a YouTube-on. Erről nyilatkozott a Metropolnak.

„A dal megszületése olyan volt, mintha egy szelep kinyílna, és a felesleges gőz kitódulna. Megkönnyebbülést éreztem a pillanatában. Örülök, hogy ennyien meghallgatták ilyen rövid idő alatt. Tudom, hogy vannak, akik csak kritizálni akarnak, de velük nem foglalkozom. Számomra a lényeges, hány embernek tudtam örömet okozni vele. Mert ez a fontos, ezektől az emberektől kapok erőt.”

Bár nehéz időszakot éltem meg, ma már tudom, hogy nincs miért félnem, hiszen a gyűlölet hangos, a dicséret pedig halk, de ezeknek az embereknek köszönhetően megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk.

via nlc.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük