Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy tatabányai iskola szalagavatóján, ahol egy 60 éves férfi fotózott, összeesett a férfi, és azonnali segítségre volt szüksége. A fotós már a rendezvény kezdetén jelezte, hogy nem érzi jól magát, de továbbra is igyekezett fényképezni a bálozókat. Hirtelen elsápadt, majd összeesett, és bár többen azonnal segítségére siettek, a mentőket értesítették, mire a férfi már nem lélegzett.

Az Országos Mentőszolgálat perceken belül esetkocsit küldött a helyszínre, és az életmentő beavatkozások egy órán keresztül tartottak. A mentők sokkolóval kezelték a férfi szívét, és végül sikerült stabilizálni az állapotát. Másnap a kórházban már eszméleténél volt.

Ez nem az első eset, hogy hasonló incidens történik szalagavató ünnepségen Magyarországon. Korábban Kiskunhalason és Budapesten is hasonló események következtek be, ahol az érintettek közül sajnos egy tanár és egy diák életét vesztette. Az Országos Kardiológiai Intézet főorvosa szerint az esetek hátterében szívritmuszavar állhat, amely lehet születési rendellenesség is, és előzetes tünetek nélkül jelentkezhet.

via kekvillogo.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük