Matrend

cropped matrend magazin.png

Az ügyészség szerint egy férfi tavaly ősszel egy erdőben kirakta és ezzel okozta járni képtelen édesanyjának a halálát, ezért vádat emeltek ellene – közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség.

Azt írták, a munkanélküli vádlott 2022 nyarától albérletekben lakott idős édesanyjával, akinek egészségi állapota az év augusztusában megromlott, csípőműtétje után járókeretet, kerekesszéket használva, segítséggel tudott csak közlekedni.

A férfi rendszeresen fogyasztott alkoholt, ittasan többször kiabált a sértettel, bántalmazta is őt – tették hozzá. Beszámoltak arról, hogy a vádlott és ápolásra szoruló édesanyja 2022 októberében elhagyta albérletét, napokon át autózott, a hideg idő ellenére a járműben aludt.

A férfi Pusztakovácsi külterületén, egy elhagyatott erdős részen kirakta a kocsiból a legyengült édesanyját, a nőre ruhákat terített, járókeretét olyan távolságra dobta, hogy ne érje el, majd a sorsára hagyta. A sértett kihűlés következtében elhunyt, testét napokkal később találták meg. A főügyészség emberölés miatt emelt vádat a férfi ellen, és fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában.

via hellovidek.hu nyomán / illusztráció freepik

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük