Matrend

cropped matrend magazin.png

Az NB III-ban szereplő Veszprém edzője, Pető Tamás, beszélt a csakfoci.hu-nak adott interjújában a csapat stadionjának felújításáról. A munkálatok elhúzódtak, és a pálya gazosodott el, valamint vakondok és földikutyák jelentek meg rajta. Naponta 30-40 vakondtúrát kellett eltüntetniük, hogy egyáltalán játszhassanak a pályán. A körülmények nehezítették a munkát, de a csapat számára ezek a kihívások is részei voltak a mindennapoknak.

Pető Tamás elmesélte, hogy amikor még ott edzettek, a vakondok rendszeresen fúrtak alagutakat a pályán, sőt, edzés közben is előfordult, hogy a lába mellett bukkantak fel a kis emlősök. A jelenlegi körülmények ellenére a csapatnak meg kell küzdenie a nehézségekkel, és Pető reméli, hogy a közeljövőben rendeződnek a stadionügyek.

Pető Tamás szintén említést tett arról, hogy a fiának, aki Fehérváron focizik, nagyobb tehetséget lát, mint önmagában. Az interjúban szó esik a Kecskemét-Fradi mérkőzésről is, amelyet vizes, csúszós talajon játszottak, és amelyen a kormánymédia hosszan vitatta az eseményeket.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük