Matrend

cropped matrend magazin.png

Majka maradt a legértékesebb magyar celeb, Schobert Norbi kiesett a 40-es listáról

Valkusz Milán nyilvánosan üzent Majkának, rámutatva, hogy jobb lenne, ha felköti a gatyeszt. Azzal fenyegetőzik, hogy ő és Marics Peti a legfelső helyre pályáznak az ózdi hős pozíciójában, és jövőre elütnék őt a legértékesebb celebek listájának éléről.

Mint arról már beszámoltak, a Forbes idén is közzétette a legértékesebb hazai celebek listáját, és ismét Majka vezeti a rangsort, Sebestyén Balázs előtt. Majka egy aranyjelvényt osztott meg a közösségi média oldalain, és csak annyit írt mellé, hogy “Elnézést”.

A ValMar duó, Valkusz Milán és Marics Peti együttese, nagyon sikeresen szerepelt, a listán újoncként a 13. helyen végzett, ami óriási teljesítmény. Azonban ők itt nem állnak meg, és komoly terveik vannak: céljuk a dobogó, és meg akarják rázni Majkát az első helyről.

Kapaszkodj meg, Majka, mert jövőre a ValMar megrengeti a dobogót – üzente Valkusz Milán Majka aranyérmes posztja alatt kommentben.

 

via blikk.hu nyomán / illusztráció : Wikimédia

Ingyenes megakoncert a Szabadság téren - Majka karrierút: a spray-s  flakontól a nagyszínpadig (VIDEO+KLIP) - Kultkocsma

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük