Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy korábban vegán életmódot követő nő azt állítja, hogy teljesen kihagyta az étrendjéből a zöldségeket és gyümölcsöket, és most kizárólag húst, tojást és vajat fogyaszt. Hét hónapja elhagyta a “vegán propaganda” szerint, és jól érzi magát ezen az étrenden.

Victoria Ferraz, a 23 éves nő, azt mondja, hogy a vegán életmód volt az “élete legrosszabb döntése”, miután egy évig követte. Azóta nem csak a zöldségeket és gyümölcsöket hagyta el, hanem a cukrot és a szénhidrátokat is.

Elmondása szerint azóta megszűntek az ízületi fájdalmai, eltűntek a pattanásai, már nem puffad, és nem kell pajzsmirigy-alulműködésre gyógyszert szednie.

Egy átlagos napja úgy néz ki, hogy reggel 2-4 tojást eszik baconnal vagy marhahúspogácsával, vajas kávét iszik, vacsorára pedig mindig steaket fogyaszt.

Az étkezési szokásai megváltoztatása óta a körmei és haja is jobb állapotban van, és soha nem érezte magát ilyen jól. Már kiröhögi azokat, akik azt állítják, hogy bizonyára rossz szaga van a vécéjének.

Az NHS (brit egészségügyi szolgálat) szerint a napi húsbevitelt jó, ha nagyjából 70 grammra maximalizáljuk. Az amerikai nő szerint minden probléma a növényekben megbúvó oxalátban gyökerezik, de az NHS ezt a véleményt nem osztja, az oxálsav fogyasztása csak a vesekövességben szenvedőknek okoz problémát.

@vic.ferraz welcome to my day of eating #carnivore #carnivorediet #highfat #fyp ♬ original sound – VICTORIA

via 24.hu nyomán / illusztráció freepik.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük