Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy bizarr videó terjed a közösségi oldalakon: a felvétel a fülöp-szigeteki Ninoy Aquino Nemzetközi Repülőtér 1. terminálján készült, és azt örökíti meg, ahogy egy reptéri alkalmazott egy jó adag bankjegyet fogyaszt el.

A Manila közelében található repülőtéren, a biztonsági ellenőrzőpontnál dolgozó tisztviselő állítólag 300 dollárt lopott egy kínai utas kézipoggyászából a szokásos átvilágítás során. Ezután a pénzt egy különösen biztonságos helyre, a gyomrába tette. A videón látható, hogy még vizet iszik hozzá, és megpróbálja lenyomni az ujjával a bankjegyet(ek)et.

A poggyászokat ellenőrző nőt és három kollégáját felfüggesztették, amíg az ügy kivizsgálása folytatódik. A CNN helyi hírportálja szerint nem ez az első eset, hogy lopás történik a biztonsági ellenőrzőponton; a közlekedés biztonságáért felelős hivatalnak már korábban megelőző intézkedéseket kellett hoznia – például levették a zsebeket azokról, akik ellenőrzik a poggyászokat.

Nem csak a Fülöp-szigeteken fordulnak elő ilyen esetek: nemrégiben egy másik videót is bemutattunk, amelyen egy floridai repülőtéren dolgozó alkalmazottak láthatóak, akik az utasok pénzét lopják el.

via 24.hu nyomán / illusztráció freepik.com

 

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük