Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy Apcon közlekedő postás nőt támadott meg egy utcára kiszökő kutya, súlyos maradandó sérüléseket okozva neki. Gubala Ádám Miklós, a Heves Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője közleményében elmondta, hogy a kutya gazdája figyelmetlen volt, és az állat kiszökött a nyitott kapun, majd a biciklivel közlekedő postásra rátámadt.

A kutya megállásra és leszállásra kényszerítette a postást, majd a jobb lábát rángatni kezdte, aminek következtében a nő a földre esett. A kutya gazdája, a vádlott, az eset közben érkezett a helyszínre, de nem tudta megfékezni az ebet. A postás próbált menekülni, felkapaszkodott egy közeli üzem kerítésének beton lábazatára, azonban az állat továbbra is támadta.

A mentők a sérült nőt kórházba szállították. Mindkét lábszára súlyos harapott és szakított sérüléseket szenvedett, amelyek csak maradandó fogyatékossággal gyógyultak. A támadás nemcsak testileg, hanem lelkileg is megviselte a kézbesítőt. Az ügyészség a hanyag gazdára felfüggesztett szabadságvesztést és pénzbüntetést kért az eset kapcsán.

via blikk.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük