Matrend

cropped matrend magazin.png

Látott egy videót arról, ahogy valakinek beleragad a szájába egy villanykörte, kipróbálta

Az eset során a kínai férfi, miután egy videót látott, amelyben valakinek beleragad a szájába egy villanykörte, úgy döntött, hogy kipróbálja magán is. Azonban a körte olyan szorosan illeszkedett a fogai közé, hogy nem tudott nyelni vagy megszólalni. Két órán keresztül volt kénytelen eltűrni a körte jelenlétét a szájában.

Amikor a férfit elkísérték egy közeli kórházba, az orvosok úgy döntöttek, hogy nem próbálják meg kivenni a körtét, mivel az fém végétől tartottak attól, hogy eltörhet a kinyitás során, ami súlyos sérüléseket okozhatott volna a férfinak. Ehelyett a szájpecek segítségével próbálták annyira kifeszíteni a száját, hogy törés nélkül ki tudják venni a körtét.

A szerencsétlen kísérlet arra szolgál, hogy figyelmeztessen mindenkit arra, hogy ne végezzen veszélyes vagy potenciálisan sérüléssel járó kihívásokat, mert azok súlyos következményekkel járhatnak. A szórakozás vagy más emberek meglepettetése miatt vállalt kockázatok veszélyeztethetik az egyén egészségét és biztonságát. Fontos, hogy mindig legyünk óvatosak és felelősségteljesek az ilyen kísérletek során.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CGTN America News (@cgtnamerica) által megosztott bejegyzés

via hvg.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük