Matrend

cropped matrend magazin.png

A takarítás egyik legidegőrlőbb része sokak számára a csapok tisztítása, mivel a vízkő könnyen lerakódik rajtuk. Egy TikTok videóban egy egyszerű, mégis hatékony trükköt mutatnak be, amivel gyorsan és olcsón megszabadulhatsz a vízkőtől.

A @victorias.way nevű TikTok felhasználó által megosztott trükk szerint csak egy egyszerű gyertyára lesz szükséged. Dörzsöld be vele az összes csapot, majd töröld át a felületüket egy törlőkendővel. A gyertyaviasz segítségével a csapok vízhatlanná válnak, és a kemény víz nem tapad meg rajtuk, így a vízkő lerakódása is megelőzhető.

Ez a módszer nemcsak gyors és költséghatékony, hanem környezetbarát is. Ha szeretnéd elkerülni a durva vegyszereket, a gyertya nem toxikus alternatívát nyújthat a csapok tisztításához a konyhában vagy a fürdőszobában. A videó már több mint 13 millió megtekintést és közel 30 ezer lájkot kapott, így széles körben terjedt el a hatékony házi praktika.

@victorias.way Replying to @Andres ?️ #lifehacks #LifeHack #virall #viralvideo #viral #viraltiktoks #viraltiktokvideo #toiletpaper #toiletpaperchallenge #toilet #foryou #fortoupage #foryoupage #fypage #viral_video #viralvideos #lifehacker #lifehacking #tiktokviral #tiktoklifehack #tiktoklifehacks #waxhacks #waxhack #hardwaterstains #hardwaterdamage #hardwaterstain #hacks #hacksoflifed ♬ original sound – Victoriasway

via nlc.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük