Matrend

cropped matrend magazin.png

A manifesztáció pontos jelentése az, hogy kinyilvánítjuk vagy láthatóvá tesszük önmagunkat, valamint valamit a valóságban. A manifesztáció során foglalkozunk saját álmainkkal, vágyainkkal és életcéljainkkal, és segítünk ezeknek megvalósulni. Ennek lényege a következő egyszerű képlet: gondolat + érzés + aktív cselekvés = manifesztáció. Bár ez elsőre elvontnak tűnhet, valójában nagyon egyszerű. Csak gyakorolni kell és megfelelő útmutatásra van szükség.

A manifesztáció előkészítése során fontos a megfelelő hangulat és környezet teremtése. Az újhold napja, a hónap legnőiesebb napja és az új holdhónap kezdete ideálisak erre a célra. Bár elméletileg bármelyik napon végezhető, fontos, hogy jól érezd magad közben. Különleges környezetet teremthetsz, tele pozitív rezgésekkel, használva például gyertyákat, füstölőket, lámpákat vagy kristályokat. Készíts egy hálalistát, és emlékeztesd magad arra, hogy már most mennyi szép dolog van az életedben.

A manifesztáció menete:

  1. Vizualizáld a vágyadat és érezd át az érzéseket: Képzeld el a vágyott helyzetet a lehető legvalóságosabban. Fesd le az álmaidat a belső szemed előtt, és érezd át azokat az érzéseket, amiket a vizualizáció kelt benned. Képzeld el, milyen érzés az álmaidat megvalósítani.
  2. Engedd el bizalommal és hálával: Bízz abban, hogy a vágyaid megvalósulnak, és engedd el őket a hálának és bizalomnak. Ne ragadj le a “hogyan” résznél, hanem bízz benne, hogy a vágyaidat elhozza az életedbe.
  3. Tegyél lépéseket a változás felé: Ne várj passzívan, cselekedj és tedd meg az első lépéseket a céljaid felé. Mutasd meg az univerzumnak és önmagadnak, hogy készen állsz a változásra.
  4. Idézd fel a boldogság érzését: Gyakran emlékeztesd magad a vágyott jövő érzéseire, és hozz boldogságpillanatokat a mindennapjaidba. Minél gyakrabban élvezed ezeket az érzéseket, annál inkább sikerülhet elérned a céljaidat. A vision board is segíthet ebben, hogy emlékeztesd magad a céljaidra és a vágyott jövő érzéseire.

 

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük