Matrend

cropped matrend magazin.png

Hozzávalók:

  • 1 tasak  Sertés fűszerkeverék
  • 1 csülök
  • 1 kg burgonya
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 csipet só
  • 1 dl forró víz

Készítési lépések:

  1. folyamat : Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra.
  2. folyamat   Készítsük elő a csülökhúst, hogy megőrizze eredeti formáját. Alaposan masszírozzuk be a MAGGI Sertés fűszerkeverékkel, adjunk hozzá sót. Helyezzük a húst tűzálló tálat, majd öntsük meg olajjal.
  3. folyamat  : Tegyük a húst lefedve a sütőbe, és hagyjuk sülni 1,5 órán keresztül.
  4. folyamat  : Míg a hús sül, tisztítsuk meg a burgonyát és vágjuk hasábokra. Egy mélyebb tálban fedjük le folpackkal, majd helyezzük mikrohullámú sütőbe 800 watt teljesítményen 5 percig. Ezután helyezzük a burgonyát a hús mellé a sütőben, és süsse együtt további 35-40 percig, már lefedés nélkül.
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük