Hozzávalók:
- 1 tasak Sertés fűszerkeverék
- 1 csülök
- 1 kg burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 csipet só
- 1 dl forró víz
Készítési lépések:
- folyamat : Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra.
- folyamat Készítsük elő a csülökhúst, hogy megőrizze eredeti formáját. Alaposan masszírozzuk be a MAGGI Sertés fűszerkeverékkel, adjunk hozzá sót. Helyezzük a húst tűzálló tálat, majd öntsük meg olajjal.
- folyamat : Tegyük a húst lefedve a sütőbe, és hagyjuk sülni 1,5 órán keresztül.
- folyamat : Míg a hús sül, tisztítsuk meg a burgonyát és vágjuk hasábokra. Egy mélyebb tálban fedjük le folpackkal, majd helyezzük mikrohullámú sütőbe 800 watt teljesítményen 5 percig. Ezután helyezzük a burgonyát a hús mellé a sütőben, és süsse együtt további 35-40 percig, már lefedés nélkül.
Facebook hozzászólás