Matrend

cropped matrend magazin.png

Nálunk semmi nem megy pocsékba.

  1. A padlizsánokat megmossuk, megszurkáljuk, majd egészben 1 óra alatt megsütjük 170 fokra előmelegített sütőben.
  2. Amikor elkészült, kivesszük a sütőből, és hagyjuk kissé kihűlni. Ezután a héjából kikaparjuk a húst, a magokat kidobjuk, és a padlizsánt turmixgépbe tesszük.
  3. Felaprítjuk a lila hagymát, összezúzzuk a fokhagymát, és hozzáadjuk a padlizsánhoz. Az egészet krémesre összeturmixoljuk.
  4. Ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. Miután egészen kihűlt, hozzákeverjük a majonézt is.
  5. A padlizsánkrémet pirítóssal kínáljuk.

Tipp: A majonézt helyettesíthetjük 3 evőkanál olívaolajjal, ha valaki nem szereti, vagy majonéz nélkül szeretné elkészíteni. Így is nagyon finom lesz a padlizsánkrém.

 

Facebook hozzászólás
Ha tetszett a cikk oszd meg ismerőseiddel
Pin Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial