Matrend

cropped matrend magazin.png

Itt van a karibi ihletésű puncs receptje, amely édes ananászléből, fanyar lime levéből, sötét rumokból, Campariból és Prosecco-ból készül.

Hozzávalók:

  • 1 csésze kristálycukor
  • 1 46 uncia (13.6 dl) ananászlé, hűtve
  • 2 csésze (4.7 dl) sötét rum
  • 1 ½ csésze (3.5 dl) Campari
  • 1 ¼ csésze friss limelé (8-10 lime)
  • ¼ teáskanál kóser só
  • 1 750 ml-es palack Prosecco, hűtve
  • Jégkocka
  • Narancs és lime szeletek a díszítéshez

Elkészítés:

  1. Keverd össze a cukrot egy csésze vízzel, időnként megkeverve, amíg a cukor fel nem oldódik. Ez körülbelül 4 perc. Vedd le a tűzről és hagyd teljesen kihűlni, majd egy órára tedd a hűtőbe.
  2. Keverd össze az ananászlevet, a rumot, a Camparit, a lime levét, a sót és a lehűtött cukros vizet egy nagy tálban.
  3. Közvetlenül tálalás előtt öntsd hozzá a Prosecco-t és tedd bele a jégkockákat.
  4. Díszítsd narancs és lime szeletekkel.
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük