Tilos megenni a csirke ezen részét!

A sort a csirkebőr vezeti, amit rengetegen ropogósra sütve szeretnek… pedig ez valójában a csirke legzsírosabb és legegészségtelenebb része! Idősek különösen gyakran hagyják rajta – azt gondolva, „az adja az ízét” –, de így akár duplájára is nőhet a bevitt kalóriamennyiség.
A másik tiltólistás rész a tüdő, amelyben a szakértők szerint baktériumok és paraziták halmozódhatnak fel. A Pulse szerint még hőkezelés után is veszélyes maradhat, ezért a fogyasztása kifejezetten kockázatos.
És ezzel még nincs vége: a csirkefej és a farok is olyan t0xin0kat tartalmazhat, amelyeket az orvosok szerint jobb teljesen elfelejteni. Ezeket régebben sokan megették – főleg a vidéki konyhákban –, de ma már egyértelmű: kerülni kell őket.
De akkor mi jelenti a legnagyobb, mindent felülíró veszélyt?

A hír nem ért véget! Folytatáshoz használd a KÖVETKEZŐ OLDAL gombot!

—>> KÖVETKEZŐ OLDAL

Ez is érdekelhet:

A SUV-ok, jóban-rosszban, de leginkább rosszban, manapság a tét az autóvásárlók számára. Ez azt jelenti, hogy túl sokan maradnak le az ilyen tisztességes, jól megtervezett és szerethető szedánokról. Másrészt, ha rengeteg lenne belőlük az utakon, azok a tulajdonságok, amelyek az 508-ast olyan megbízhatóan jellegtelenné teszik, unalmassá tehetnék. Ez nem megengedett. Szóval talán mégsem érdemes egyet venni. Tartsd őket ritkán.

Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük