Matrend

cropped matrend magazin.png

Szabó Károly tavaly tavasszal mintegy 200 millió forintért vásárolt egy luxusingatlant Érden. Az összeget már teljes mértékben kifizette az előző tulajdonosnak, és további kiadásokat is felmerült a ház felújítása során. Ugyanakkor megállapodott az eladókkal abban, hogy pár hónapig még lakhatnak az ingatlanban, amíg új otthont nem találnak maguknak. Ám az eltelt közel egy év alatt Szabó Károlyt továbbra sem engedték beköltözni az új ingatlanába, és az ügy mostanra még súlyosabb irányt vett.

A szerda esti események során az eladók és a vevő között vita támadt, amely végül erőszakba torkollott. Az előző tulajdonosok megtámadták a jogos tulajdonos által megbízott biztonsági őröket, akik azért feleltek, hogy a teljesen berendezett házban ne vigyenek ki semmit az ott lakók, akik az összeget előre kifizették. Az eladók járműveket törtek össze és bántalmazták az őröket, majd bezárkóztak az ingatlanba. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki az elkövetők ellen.

Az előző tulajdonosok az autójukkal nekimentek az őrök járművének, összetörték azt, majd megakadályozták az őrök kiugrását, és még bántalmazták is őket. A támadás az esti műszakváltás idején történt, amikor másik őr érkezett, akire szintén rárontottak, majd be menekültek a házba.

A biztonsági szolgálat és az áldozatok természetesen azonnal értesítették a rendőrséget és feljelentést tettek. Az incidens során rögzített tanúvallomások és biztonsági kamera felvételek alapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki három, az ingatlanban tartózkodó személy ellen. A család elvileg a házban rejtőzködik, és ellenállást jeleznek az esetleges intézkedésekkel szemben. Emellett terjesztik a védekezésüket ismerőseik és rokonaik körében, miszerint megijedtek, mivel azt hitték, pedofilok figyelik a házukat, és megpróbálták megakadályozni, hogy elmeneküljenek, és visszatartsák a gyermekeiket az aberráltak elől, amíg a rendőrség meg nem érkezik.

Ingaltanbalhé Érden: nem engedik beköltözni a jogos tulajdonost az előző lakók, már a rendőrség is körözi a csalókat

via kekvillogo.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük