Matrend

cropped matrend magazin.png

Az ítélőtábla megerősítette az első fokon eljáró Győri Törvényszék döntését. A bíróság véglegesen eltiltotta a férfit attól, hogy bármilyen olyan foglalkozást gyakoroljon, amely során kapcsolatba kerülne egy tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel. A férfi legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

A férfi a lány nagybátyja és nevelőapja volt, aki egy soproni ingatlanban élt a lány és az édesanyja korábbi kapcsolatából született két kiskorú gyermekkel. A férfi 2018 szeptemberében erőszakkal kényszerítette a tizennégy éves lányt, hogy kielégítse nemi vágyait, akit fenyegetéssel tartott rettegésben. A lány terhes lett, de az terhességét megszakították.

Ezután a férfi további alkalommal is bántalmazta és fenyegette nevelt lányát, többször is erőszakkal kényszerítette vágyainak kielégítésére. A lány ismét terhes lett, de ezt a terhességet is megszakították.

A lány és az édesanyja feljelentést tett a férfi ellen, amikor egy másik ügyben letartóztatták. A Győri Törvényszék megállapította, hogy a férfi cselekményei személy elleni erőszakos bűncselekményeknek minősülnek, és korábban is hasonló jellegű bűncselekmények miatt már elítélték.

A törvény értelmében a férfi erőszakos többszörös visszaeső, így az életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabása kötelező. Az ítélőtábla szerint a férfi bűnös és a kiszabott büntetés törvényes.

via kekvillogo.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük